languages
EL

Η εταιρεία PAPERPACK Α.Β.Ε.Ε. ανακοινώνει σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3340/2005 και της απόφασης του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς 3/347/12.07.2005, ότι με την από 27/1/2014 Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της,  ορίστηκε ο κύριος Τίτος Βασιλόπουλος του Περικλή Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος για προσωπικούς λόγους, Ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους κυρίου Αλέξανδρου Πολυχρονόπουλου, για το υπόλοιπο της θητείας του Δ.Σ. ,ήτοι μέχρι την Τακτική Γενική Συνέλευση του έτους 2016. Η παραπάνω αναπλήρωση θα τεθεί στην κρίση της επόμενης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3016/2002 και του άρθρου 13 του Καταστατικού της Εταιρείας.

Ακολούθως το  Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας PAPERPACK ΑΒΕΕ, ανασυγκροτήθηκε σε σώμα ως κατωτέρω:

1.            Ιωάννης Π. Τσουκαρίδης, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος.

2.            Κορίνα Ε. Φασούλη – Γραφανάκη, Αντιπρόεδρος Δ.Σ., μη Εκτελεστικό Μέλος.

3.            Τζουλιάνα Ι. Τσουκαρίδη, Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος.

4.            Νικόλαος Δ. Ζέτος, Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος.

5.            Λάμπρος Ε. Φράγκος, Σύμβουλος, μη Εκτελεστικό Μέλος.

6.            Θεόδωρος Κ. Παπαπετρόπουλος, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος.

7.            Τίτος Π. Βασιλόπουλος Σύμβουλος, Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος.

Τα μέλη του Δ.Σ. που αποτελούν την Επιτροπή Ελέγχου σύμφωνα με το άρθρο 37 του Ν.3693/2008, είναι ο κύριος Τίτος Βασιλόπουλος Ανεξάρτητο και μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. επιχειρηματίας, ο κύριος Λάμπρος Φράγκος μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ. Δικηγόρος και η κυρία Κορίνα Φασούλη – Γραφανάκη μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ. Δικηγόρος.

Το Δ.Σ. της εταιρείας ευχαριστεί τον κύριο Αλέξανδρο Πολυχρονόπουλο για την προσφορά του. Κατεβάστε εδώ Γνωστοποίηση Αλλαγής Σύνθεσης Διοικητικού Συμβουλίου το pdf.